Söker du efter olika sorters förpackningar till ditt lager?

Förpackningar är det man använder sig av, när man ska packa något och skicka iväg det. Det kan vara kartonger, wellpapp eller andra emballagelösningar. Det hela handlar så klart om vad det är du har tänkt att förpacka. Det finns ett företag som heter T-Emballage, som erbjuder förpackningar och emballage för industri, sågverk och hyvleri.

De är den kompletta leverantören när det kommer till allt som rör förpackning och emballering. De jobbar hela tiden med att uppdatera så väl som att bredda sitt sortiment av dessa. Detta gör att du får rätt sorts förpackningar för det du ska packa. Detta företag kan erbjuda olika alternativ och olika material och de vill mer än gärna lösa olika emballeringsproblem.  

Hitta rätt förpackning för dig och ditt företag

Om du väljer att anlita T-Emballage för att få rätt sorts förpackningar så gör du ett bra val. De har en lång erfarenhet av logistik. Det gör att de kan hitta de perfekta förpackningarna som fungerar för dig. Det oavsett vad du har tänkt att skicka eller vart du än ska skicka det. Detta företag ser till att sätta sig in i din typ av produkt. Sedan tar de fram en provförpackning som du kan testa.

Denna kan du testa ordentligt innan leverans. Om du vill veta mer om vad det finns för olika sorters förpackningslösningar så kan du besöka deras hemsida. Dels finns det en produktkatalog, dels kontaktuppgifter. Det gör att du direkt kan kontakta dem och diskutera fram en bra lösning för dig och ditt företag.

Är ni i behov av logistik för e-handel?

När det kommer till logistik för e-handel, så är det bra om detta fungerar på bästa sätt. Ni kanske har en e-handel, där ni dagligen skickar brev och paket? Då vill ni ju att dessa ska komma fram i tid. Det är inte fel att anlita hjälp med logistik e-handel. Det ni då behöver är tredjepartslogistik via ISY. De är ett företag som har en stor erfarenhet när det kommer till logistiklösningar av olika slag.

De ser till att era paket levereras från dem till ett utlämningsställe. De kan även se till att de levereras direkt till kund. Med hjälp av detta företag så går allt snabbt, smidigt och det gör att alla blir nöjda. Ni kan även se till att alla paket kan spåras, samt att aviseringar skickas ut till kunden.

Tredjepartslogistik 3PL för e-handel

logistik e handel​Om du har ett företag så kan det vara en god idé att anlita ett annat företag för att sköta er logistik avsett er e handel. ISY sysslar med det som heter tredjepartslogistik. Det innebär att det finns en tredje part som tar hand om en del av själva kedjan i det hela.

Om ni anlitar detta företag så kan de hjälpa er mer er logistik för e-handel. Hos dem finns det även andra tjänster ni kan komma att ha nytta av. Det blir bra mycket mer kostnadseffektivt att anlita en tredje part som sköter själva logistiken.

Ni får även tid för att lägga fokus på er e-handel. Vill du veta mer om vad det innebär med tredjepartslogistik? Besök då ISY:s hemsida!

Vad är en brandskyddsdokumentation?

En brandskyddsdokumentation måste finnas med i husritningar och andra slags ritningar. Det är en text som handlar om brandskydd som brandvarnare och var nödutgångar finns. Om en brandskyddsdokumentation inte finns med i ritningarna kan det bli en dyr och farlig historia.

Därför är det väldigt viktigt att en brandskyddsdokumentation finns med i husritningar så att det inte kan uppstå fel genom bränder. Det är enligt Boverkets regler som man måste ha ett sådant skydd och vid större byggnader måste en större och mer erfaren part göra en brandskyddsdokumentation, t.ex. en brandkonsult.

Kort och gott kan man beskriva en brandskyddsdokumentation som en beskrivning på en skriftlig redogörelse över hur brandskyddet ska finnas med på byggnadsritningar för hus och det är en väldigt viktig del att det finns utskrivet på ritningarna.

Vad ska finnas med i branddokumentationer?

En viktig fråga gällande brandskyddsdokumentationer är vad de bör innehålla. Inledningsvis bör det stå vem som skapat dokumentationen. Man ska ha med byggnadsbeskrivning på antal våningar och man bör även ha med brandfarliga risker och brandfarliga varor. Utrymningsställen ska finnas såsom utrymningsvägar och gångavstånd till nödutgångar.

Det måste finnas skydd om brandspridningar i ytskikt i väggar, golv och i rörisoleringar och i fönster. Det ska även stå med om brandspridning mellan byggnader, så kallade brandväggar. Sist men inte minst ska det stå skrivet om brandskydd via uppvärmningsanordningar som pannrum, rökkanaler och bränsleförråd. Allt detta är viktiga detaljer som måste finnas med i beskrivningar på ritningar på alla slags byggnader och det är bra att tänka på även som privatperson när du bygger ditt eget hus.